miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

BREAKING Agresorul tinerilor din Alexandria, prins și arestat în Spania

În urma cu câteva luni, în Alexandria mai multi tineri au fost agresati, în plina strada, de un bărbat. Agresorul a lovit victimele fără nicinun motiv. Polițiștii nu au reușit să ii dea de urmă.

Însă, acesta a fost prins pe teritoriul Spaniei, după ce a lovit o bătrâna, în scara unui bloc, sustrăgându-i 40 de euro. Acesta se află în arestul poliției.

 

Conform site-ului Levante, deținutul a recunoscut că este persoana care apare în imagini, dar susține că nu-și amintește ce s-a întâmplat din cauza amestecului de alcool și droguri.

CITESTE SI: ALERTA ❗❗❗❗  Un PSIHOPAT umbla liber, de 3 saptamani, pe strazile din Alexandria.

Florentin E. D., bărbatul de 34 de ani, de naționalitate română, care a agresat brutal o femeie bătrână în curtea unei ferme din centrul Valencia pentru a o jefui, este deja în spatele gratiilor.

ATENTIE, imagini cu puternic impact emotional

Captura VIDEO Noticias Extra

Curtea de Instrucție numărul doisprezece din Valencia, în calitate de paznic, a fost de acord cu intrarea sa în închisoare provizorie, comunicată și fără posibilitatea cauțiunii, după ce a recunoscut că este autorul faptelor, văzându-se recunoscut în imaginile dure surprinse de către Camera de securitate a clădirii, unde se observă clar cum l-a lovit pe octogenar cu cotul în față, când a încercat să-l împiedice să-i smulgă poșeta. 

Acuzatul pentru infracțiunile de tâlhărie cu violență și vătămări a susținut în fața judecătorului că a consumat alcool și benzodiazepine, pentru care susține că nu își amintește ce s-a întâmplat.

De fapt, conform versiunii sale, s-a trezit în Plaza San Agustín de València pe jumătate uluită, unde a fost arestat de poliție marți seară, fără să știe ce s-a întâmplat. 

Cu toate acestea, având în vedere gravitatea atacului și lipsa de apărare a victimei sale, împreună cu numeroasele sale antecedente violente, Parchetul a solicitat admiterea sa în închisoare provizorie, fără posibilitatea cautiunii, măsură convenită de judecător. 

Anchetatorii de la Poliția Națională l-au dus în justiție în această dimineață, după ce au încercat să-i confirme participarea la alte fapte penale cu caracteristici similare comise în ultimele luni. Cu toate acestea, nu a fost găsită nicio dovadă care să-l acuze de orice alt jaf cu violență. Desigur, persoana arestată mai are încă un jaf violent în curs de judecată, comis cu doar zece zile înainte de atacul bătrânei din Ciutat Vella.

Cu acea ocazie, a bătut o chelneriță într-o cafenea Benicalap pentru a o jefui, iar în zborul său a rănit-o pe fiica ei de trei ani, după cum relatează acest ziar. 

Atacul asupra bătrânei, al cărui videoclip a generat indignare pentru natura sălbatică și disproporționată a atacului, a avut loc marți trecute, la prânz, în Plaza Joan de Vila-rasa, în inima Valencia. „M-a lovit de ușa de fier și m-a lăsat să sângerez pe pământ”, a spus femeia agresată și încă cu durere la camerele de televiziune.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

topul săptămânii