16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Cadavrul unui bărbat, găsit plutind pe râul Vedea în zona podului din Alexandria

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit, joi după-amiază, plutind pe râul Vedea, în zona podului din Alexandria. Pe surse, se pare că este vorba despre bărbatul dispărut, zilele trecute, de la Spitalul Județean Alexandria.

Din primele date, se pare că un trecător a observat cadavrul plutind pe apă și i-a spus unui prieten, care a sunat la 112. La fața locului s-au deplasat rapid atât pompierii, cât și polițiștii.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, care rămăsese blocat într-o zonă cu stufăriș, a fost scos din apă de către pompieri, iar autoritățile fac cercetări pentru a-l identifica pe acesta, dar și pentru a stabili împrejurările în care și-a pierdut viața.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE