sâmbătă, mai 4, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Cântec, joc și voie bună, la zilele comunelor Dracea și Bragadiru/ Eugen Pîrvulescu: “Două comunități administrate de primari liberali care au ce sărbători”

Senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman: Astăzi am participat cu mare bucurie la sărbătoarea comunelor Bragadiru și Dracea, două comunități administrate de primari liberali care au ce sărbători.

De fiecare dată când mă aflu în mijlocul teleormănenilor mă simt onorat de atitudinea lor deschisă și de modul în care reușesc, de fiecare dată, să ne arate că bucuria adevărată este în cele mai simple lucruri. Atât primarul comunei Bragadiru, Cristian Chisac , cât și primarul comunei Dracea, Cristian Adrian Tismanaru , au demonstrat că atunci când îți dorești cu adevărat dezvoltare, proiectele pentru comunitate nu se opresc nici un moment.

Mulțumesc locuitorilor celor două comune pentru că m-au primit atât de frumos in mijlocul lor și îi asigur și pe această cale că voi susține în continuare, cu tot ce ține de implicarea mea în calitate de senator, toate demersurile privind dezvoltarea acestor comunități cu oameni frumoși și gospodari, demne de tot respectul.

De asemenea, le mulțumesc celor doi primari liberali, Cristian Chisac și Cristian Tismănaru, pentru invitația de a le fi alături în aceste momente de sărbătoare.

topul săptămânii