vineri, mai 3, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

„Cărăuș” de droguri, moarte suspectă în Alexandria

Moarte învăluită în mister, în Alexandria. Un bărbat cunoscut în oraș, caz social, a murit după ce subit i s-ar fi făcut rău și a fost preluat de ambulanța SMURD.

Este vorba de celebrul „Paulică”, care recent a fost cercetat de autorități, după ce pe numele lui a fost trimis un pachet conținând droguri, iar poliția a intrat pe fir.

Se pare că tânărul sărman era folosit pe post de „pseudocărăuș”, în cazul în care ar fi fost descoperite pachetele cu substanțele stupefiante să „pice ” el, însă bărbatul a spus adevărul în fața organelor de cercetare, incluzând numele persoanelor care îi trimiteau droguri în pachete mascate ca fiind de îmbrăcăminte.

Acesta era văzut zilnic în fața unui nonstop din Alexandria, unde în ultima perioada începuse să fie agasat de mai mulți copii cunoscuți ca și consumatori de „aurolac”.

Nu se știe din ce cauza i s-a făcut subit rău și a fost preluat de o ambulanță SMURD, însă acesta în loc să ajungă la spitalul de urgență ar fi ajuns în final la spitalul Vedea unde a și decedat.

Vecinii săi din cartierul social de module din Alexandria sunt convinși că decesul lui Paulică are legătură cu faptul că a vorbit despre persoanele care îi trimiteau droguri în țară pe numele lui, apoi preluau pachetele de la acesta în schimbul câtorva țigări și câțiva lei.

Autoritățile ar trebui să cerceteze amănunțit această moarte despre care acum toată Alexandria vorbește

topul săptămânii