luni, iulie 22, 2024
spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Caz șocant la Dobrotesti: Șoferul unui tir decedează la câteva zile după un accident nedeclarat

Un bărbat de 59 de ani din Dobrotești a murit joi, la patru zile după ce fusese implicat într-un accident rutier cu TIR-ul pe care îl conducea. Accident pe care patronul firmei la care muncea, la negru conform unor surse, a încercat să-l mușamalizeze.

Povestea începe în ziua de duminică, 9 iunie, când bărbatul a făcut un accident cu TIR-ul, între localitățile Zâmbreasca și Ciolănești. La fața locului a ajuns si patronul firmei la care bărbatul ar fi lucrat fără carte de muncă, iar când a văzut că aparent acesta se simțea bine l-ar fi trimis acasă.

Bărbatul a plecat acasă, însă următoarele două zile s-a simțit din ce în ce mai rău, iar miercuri a fost găsit de fratele său căzut în curte. Acesta a anunțat salvarea și bărbatul a fost dus la spitalul municipal de la Roșiori de Vede.
La spital, bărbatul a mai apucat să spună că a făcut un accident, după care starea sa s-a înrăutățit, iar o zi mai târziu a murit.

Patronul, la rândul său, se apără și spune că din contră, bărbatul nu ar fi vrut să meargă la spital și ar fi plecat acasă, imediat după accident. Mai mult, acesta spune că bărbatul ar fi avut niște probleme de sănătate anterioare și că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi căzut de pe bicicletă.

Referitor la caz, IPJ Teleorman a transmis că:

“În ziua de 13 iunie a.c., Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată de către o unitate medicală cu privire la faptul că un bărbat de 59 de ani, din comuna Dobrotești, județul Teleorman, care se afla în unitatea de primiri urgențe, ar fi fost victima unui accident rutier.

Cercetările au conturat ipoteza că bărbatul ar fi fost implicat într-un accident rutier în ziua de 9 iunie a.c., fără a sesiza poliția sau a solicita sprijin medical. Ulterior, în ziua de 14 iunie, bărbatul a decedat.

În continuare se efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului, sub coordonarea unității de parchet”.

topul săptămânii