8,046FaniÎmi place
10 C
Alexandria
8,046FaniÎmi place

Comunicat de presă – Partidul Mişcarea Populară Teleorman

De interes

EXCLUSIV IMPACTNEWS24: Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70...

Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70 din aceasta seara. Puteti observa cum s-a produs accidentul...

Continua seria abuzurilor: Gafa dupa gafa a jandarmilor din Alexandria, dupa ce...

Daca in urma cu o saptamana, o tanara a fost amendata pentru ca, conform procesului verbal, se afla luni,...

Accident rutier în Tătărăștii de jos.Un tânăr de 25 ani,a plonjat cu...

Grav accident de circulaţie pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos. Un tânăr de 25 ani,...

Ervin Zelch, propunerea Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru Primăria Municipiului Alexandria, şi-a lansat candidatura, în cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurată la sediul formaţiunii politice,scrie, agerpres.ro

“Îmi doresc să contribui la eforturile Partidului Mişcarea Populară de a readuce în politica românească seriozitate, eleganţa dezbaterii dar, mai ales, forţa argumentului şi un dialog constructiv cu întreaga clasă politică”, a declarat Ervin Zelch.

Candidatul PMP pentru Primăria Municipiului Alexandria a prezentat echipa cu care va merge în cursa electoral, a vorbit despre problemele cu care se confruntă cetăţenii oraşului şi a expus câteva teme din proiectul său pentru Alexandria.

Dintre acestea, pe lista de priorităţi se află amenajarea unui centru medical municipal de permanenţă, în incinta policlinicii, care să asigure cazurile de urgenţă, reducerea impozitelor pe teren şi pe clădiri pentru întreprinderile care angajează sau investesc în forţa de muncă pe plan local, stimularea şi dezvoltarea sistemului IMM-urilor înfiinţarea, în incinta primăriei, a unui birou specializat în accesarea fondurilor europene, mai multe investiţii în educaţie, implicarea ONG-urilor de profil în realizarea proiectelor de protecţie socială, în special pentru femeile victime ale violenţei domestice, reabilitarea termică a clădirilor, mai multe spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii.

“Mă angajez, cu seriozitate şi răspundere să duc la bun sfârşit proiectul pe care mi l-am asumat. Va fi un drum nou, un drum greu, dar un drum spre mai bine, un nou început”, a afirmat candidatul Ervin Zelch. El a mai spus că speră să facă “o figură frumoasă la aceste alegeri, iar Partidul Mişcarea Populară să obţină mai multe mandate la Consiliul Local”, a subliniat Ervin Zelch, candidatul PMP pentru Primăria Municipiului Alexandria.

Alexandria
cer senin
10 ° C
10 °
10 °
44 %
1.8kmh
0 %
Dum
9 °
lun
18 °
mar
20 °
mie
12 °
joi
10 °

Accident rutier în Tătărăștii de jos.Un tânăr de 25 ani,a plonjat cu mașina în râul Teleormanul

Grav accident de circulaţie pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos. Un tânăr de 25 ani, a plonjat cu un autoturism marca...

Covid 19

Romania
1,006,167
Cazuri confirmate
Updated on April 11, 2021 6:17 pm
74,373
Cazuri active
Updated on April 11, 2021 6:17 pm
25,135
Decese
Updated on April 11, 2021 6:17 pm

Alte articole