28.1 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Control judiciar pentru tinerii care au încercat să mituiască un polițist rutier

Control judiciar pentru spaga de 2000 ron in schimbul pastrarii permisului.

Procurorii au cerut arestul la domiciliu pentru cei doi tineri din Teleorman care au incercat sa mituiasca politistii dupa ce au fost prinsi circuland cu 159 km la ora pe E70.

Soferul, care initial nu a recunoscut ca a circulat cu viteza, nu a prezentat permisul, declarand ca nu il are asupra sa, ca este acasa, insa a propus politistilor sa predea permisul fetei, emis in Italia, care insa nu se afla la volan.

Lovindu-se de refuzul politistului, i-a propus sa il „ierte” contra sumei de 2000 de ron, si sa faca pierduta filmarea radar care il surprindea circuland cu viteza.

Soferul a trimis-o pe fata cu banii catre politist.

In urma gestului, cei doi s-au trezit blocati in trafic de procurori si ofiterii anticoruptie si retinuti 24 de ore.

Acestia au petrecut noaptea in arestul IPJ Teleorman, iar magistratii Tribunalului i-au plasat sub control judiciar.

Cei doi tineri din Saelele, O.R. si A.A.M. se vor gandi bine a doua oara cand vor circula cu viteza si vor fi opriti de politisti.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE