marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Covid-19: trei cazuri noi confirmate in Teleorman in ultimele 24 de ore.

Trei noi cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, conform celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit raportării Institutului de Sănătate Publică, până duminică, 3 mai, la nivelul județului Teleorman au fost confirmate 105 cazuri de infecție cu noul coronavirus. Precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică, de sâmbătă, 2 mai, dădea, pentru Teleorman, 102 de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2.

La nivel national, până duminică, 3 mai, au fost confirmate 13.163 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), cu un plus de 431 de cazuri de îmbolnăvire față de precedenta informare. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.869 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 780 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, dintre acestea și șase din Teleorman. La nivelul județului, decesul cu numărul șase a fost înregistrat miercuri, 29 aprilie, în cazul unui bărbat de 55 de ani, din Olteni.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii