miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Cultură de canabis descoperită de polițiști la Zimnicea: Trei persoane arestate

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, în colaborare cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman, au reușit destructurarea unei rețele locale de trafic de droguri, în urma căreia trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Cei trei indivizi, cu vârste de 20, 23 și 27 de ani, sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc și deținere ilegală de droguri în vederea consumului propriu.

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, în perioada iulie – septembrie 2024, doi dintre suspecți, în vârstă de 23 și 27 de ani, au înființat o cultură de canabis în locuința unuia dintre ei. Aceștia au întreținut cultura, recoltat parțial plantele și intenționau să le comercializeze. În plus, tânărul de 23 de ani a acționat ca intermediar, vânzând diverse cantități de canabis în numele grupului.

În cadrul perchezițiilor domiciliare din orașul Zimnicea, autoritățile au descoperit 5 plante de canabis în diverse stadii de dezvoltare, 29 de plante recoltate, peste 110 grame de canabis, echipamente de îngrijire a culturii și diverse obiecte purtând urme de substanțe ilegale.

La data de 20 septembrie 2024, cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii