joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Cum au luat porcii lui Dragnea amendă sau ,, Povestea porcului ne-mistreț, dar cu colți de argint, rasa Deliorman ,,!

Minune mare, vorba lu’ al batrin! Si-au luat porcii de la Salcia amenda! Animalele, nu oamenii! N-avusera la ei, nici autorizatie de mediu, nici autorizatie de gospodarire a apelor!

Detalii aici despre control efectuat de catre Garda de Mediu

Dar, porcii era multi, circa 10.900 de ,, calculatoare,, si de 4 ori mai multi ,, adidasi,, si desi schimbara porcaru’( in hrisoave fiind trecut numitul Lica Samadau, preten de clubbing al lui Stefanut), prinsera sa guiceeee! Si cum al batrin era la Hotel Rahova si nu la hostel Turris, gardienii de mediu de la Teleorman au prins coraj si i-au tras-o ( in lipsa) ! Adica, i-au trimis amenda prin posta, caci Livius se bucura enorm cind primi plicul, el crezind ca ii scrie Irinuca-fata mosului!

Clic aici pentru procesul dintre porcii lui Dragnea si Garda de Mediu

Faptul ca 2 porci kamikaze ( japonezi tip,, guineea,,) au luat decizia de a se sinucide in frigiderele inspectorilor de mediu ( ca sa isi salveze scroafele de la inchidere, din cauza de: miros specific-porcesc, combinat cu, canci autorizatie de mediu si ciuciu autorizatie de gospodarire ape si rahat din belsug), nu are nici o legatura cu pomana porcului si nici cu gripa porcina africana sau obisnuita!

Sa aveti pofta , ca al batrin se intoarse, dar poate Ignatul il face cu colegii de camera, din lotu’ Belina! Ca asa e traditia: sa ai si porc si peste pe masa, de Craciun!

sursa –> turnucustiri.ro

topul săptămânii