2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Cum au luat porcii lui Dragnea amendă sau ,, Povestea porcului ne-mistreț, dar cu colți de argint, rasa Deliorman ,,!

Minune mare, vorba lu’ al batrin! Si-au luat porcii de la Salcia amenda! Animalele, nu oamenii! N-avusera la ei, nici autorizatie de mediu, nici autorizatie de gospodarire a apelor!

Detalii aici despre control efectuat de catre Garda de Mediu

Dar, porcii era multi, circa 10.900 de ,, calculatoare,, si de 4 ori mai multi ,, adidasi,, si desi schimbara porcaru’( in hrisoave fiind trecut numitul Lica Samadau, preten de clubbing al lui Stefanut), prinsera sa guiceeee! Si cum al batrin era la Hotel Rahova si nu la hostel Turris, gardienii de mediu de la Teleorman au prins coraj si i-au tras-o ( in lipsa) ! Adica, i-au trimis amenda prin posta, caci Livius se bucura enorm cind primi plicul, el crezind ca ii scrie Irinuca-fata mosului!

Clic aici pentru procesul dintre porcii lui Dragnea si Garda de Mediu

Faptul ca 2 porci kamikaze ( japonezi tip,, guineea,,) au luat decizia de a se sinucide in frigiderele inspectorilor de mediu ( ca sa isi salveze scroafele de la inchidere, din cauza de: miros specific-porcesc, combinat cu, canci autorizatie de mediu si ciuciu autorizatie de gospodarire ape si rahat din belsug), nu are nici o legatura cu pomana porcului si nici cu gripa porcina africana sau obisnuita!

Sa aveti pofta , ca al batrin se intoarse, dar poate Ignatul il face cu colegii de camera, din lotu’ Belina! Ca asa e traditia: sa ai si porc si peste pe masa, de Craciun!

sursa —> turnucustiri.ro

Citește mai mult...turnucustiri.ro

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE