marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

De ce are nevoie județul Teleorman? Cum îl dezvoltăm?

Locuri de muncă plătite decent. De acest lucru au nevoie teleormănenii, pentru a rămâne acasă, pentru a nu mai pleca în orașele mari, în căutarea unui loc de muncă plătit decent. Acesta este principalul meu scop, în calitate de senator ales de cetățenii din județul nostru.

Cum ajungem să avem locuri de muncă mai multe si mai bine plătite?

În primul rând, vreau să remarc următorul aspect: în Teleorman sunt mai mulți oameni serioși și corecți decât se spunea, când județul nostru era huiduit peste tot în țară și chiar în afara ei.

Până acum un an, orice teleormănean, când spunea de unde este, primea același răspuns” aaa, sunteți de la Dragnea, de-acolo”, apoi era privit ca și cum automat asta îl făcea prost, sărac sau hoț. Ei bine, nu este așa. Teleormănenii sunt oameni cu frica lui Dumnezeu, cu bun simț și muncitori, dacă ar avea unde să lucreze ar lucra, ar fi serioși la locul de muncă. Și, nu în ultimul rând, teleormănenii sunt răbdători, în nici un caz agresivi și nesimțiți, cum in mod fals s-a propagat această caracteristic


Un județ care a răbdat atâția ani în sărăcie și totuși a acordat incredere, de mai multe ori, unui partid care le-a promis mereu dezvoltare dar a rămas pe hârtie, nu are cum să fie un județ de oameni răi.


Eu am înțeles asta, stând de vorbă cu oamenii, așa că voi face tot posibilul să schimb istoria tristă din ultimii 20 de ani.
Cum? Avem nevoie de investitori mari pentru a crea locuri de muncă.
Investitorii sunt dispuși să investească în Teleorman, pentru că este un județ care se află aproape de București și are două orașe situate pe malul Dunării.

Ne-a lipsit, însă, oferta pentru facitilități.

Ca să aduci un investitor mare, trebuie să colaborezi cu el, ca autoritate, să ii oferi avantaje mai bune decât oferă alte județe, în funcție de câte locuri de muncă ar avea de oferit.
Însă, primul lucru despre care vorbește un investitor este accesul la utilități.

Asta îl interesează. Primește un teren pentru a amplasa fabrica, dar nu are acces la apă curentă, canalizare, gaze, ceea ce face din fabrica respectivă o afacere nefuncțională. Așa că se retrag, chiar dacă zona, geografic vorbind, este o mina de aur pentru orice om de afaceri.


De aceea, scopul meu principal este să începem dezvoltarea județului prin proiecte pentru apă, canalizare, gaze, drumuri în toate localitățile din Teleorman.
#GuvernLiberal
#DezvoltămTeleormanul
#SePoate 

Material promovat de SC MEDIA IMPACTNEWS24 SRL la comanda PNL Teleorman.CMF 11200025

topul săptămânii