joi, mai 9, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Detalii șocante din accidentul în care un tânăr din Didești și-a pierdut viața

Minor din Teleorman, mort și desfigurat în ziua când a cunoscut un bărbat pe Facebook

Detalii șocante ies la iveală, la scurt timp după ce un tânăr de 16 ani, din Didești, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe DN 65 A, pe raza localității Merișani (Dobrotești).

Potrivit unor surse, se pare că mașina în care tânărul era pasager era condusă de un bărbat de 33 de ani, din Suceava, pe care băiatul l-ar fi cunoscut pe o celebră rețea de socializare. Astăzi, bărbatul ar fi venit la Didești să-l cunoască personal pe tânăr, au mers împreună la o cafenea din apropiere, ulterior au alimentat mașina cu carburant, iar la întoarcerea către casă bărbatul a pierdut controlul volanului, mașina răsturnându-se pe câmp. Pentru tânărul care, se pare, nu purta centura de siguranță, accidentul a fost fatal.

Din primele informații, se pare că rănile suferite de adolescent au fost atât de grave încât acesta nu a putut fi recunoscut de apropiați.

Bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, dar s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin parchet.

IPJ TELEORMAN:

În ziua de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 poliție rurală Dobrotești s-au sesizat cu privire la faptul că pe DN 65 A, pe raza comunei Dobrotești, sat Merișani a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat următoarele:

În timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Valea Moldovei, jud. Suceava conducea un autoturism pe DN 65 A, pe raza comunei Dobrotești, în direcția comunei Didești din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor ar fi pierdut controlul autoturismului și a lovit șanțul adiacent părții carosabile, răsturnându-se pe câmp, în partea dreaptă a direcției sale de mers.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Didești, pasager pe locul din dreapta al autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin parchet.

topul săptămânii