2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Doi alexăndrineni uciși de coronavirus

Două noi decese provocate de infecția cu noul coronavirus au fost înregistrate la nivelul județului Teleorman, potrivit unor surse.

UPDATE: A fost confirmat, oficial, și cel de-al doilea deces înregistrat în ultimele 24 de ore la nivelul județului. Grupul de Comunicare Strategică transmite că este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, internat pe data de 15 aprilie la Spitalul Municipal Roșiori și transferat, două zile mai târziu, la Spitalul Colentina din București. I-au fost recoltate probe pe data de 15 aprilie, iar rezultatele au confirmat infecția cu SARS-CoV-2 o zi mai târziu. A decedat în Spitalul Colentina sâmbătă, 25 aprilie, Potrivit Institutului de Sănătate Publică, bărbatul avea condiții medicale preexinstente: boală cardiovasculară, flutter atrial, hipertensiune arterială. 

 

UDPATE: Grupul de Comunicare Strategică a confirmat, cu puțin timp în urmă, unul dintre două decese înregistrate la nivelul județului Teleorman.

Decesul cu numărul 577, un bărbat în vârstă de 70 de ani, internat pe data de 15 aprilie la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, transferat pe data de 17 aprilie la Spitalul Colentina, pentru suport respirator (intubare și ventilare mecanică). I-au fost recoltate probe pe data de 15 aprilie, iar două zile mai târziu a venit confirmarea. A decedat pe data de 24 aprilie, la Spitalul Colentina.

Bărbatul avea probleme medicale preexistente, transmite Grupul de Comunicare Strategică, suferea de diabet zaharat, insuficiență cardiacă și afectare pulmonară.

 

Din primele date, este vorba despre doi bărbați, vecini de bloc în municipiul Alexandria, cu vârste de peste 50 de ani.

Cei doi bărbați au fost testași pozitiv la COVID-19 în urmă cu aproximativ 10 zile. Amândoi au fost internați la spitale din capitală, unul la Colentina potrivit unor surse, unde au și decedat. Unul în cursul zilei de ieri, iar al doilea în cursul zilei de astăzi.

Numărul deceselor provocate de noul coronavirus la nivelul județului Teleorman ajunge, astfel, la cinci.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE