miercuri, mai 8, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Două evenimente private întrerupte, în weekend, de poliţiştii teleormăneni!

Polițiștii teleormăneni au întrerupt două evenimente private, în Alexandria și Drăgănești-Vlașca, pentru că organizatorii și participanții nu respectau măsurile anti Covid 19. Toți participanții au fost sancționați contravențional.

Aproximativ 800 de persoane legitimate, 199 de obiective și peste 300 de autovehicule au fost verificate de polițiști în cadrul activităților desfășurate în ultimele 48 de ore la nivelul județului Teleorman. Scopul acțiunilor este de prevenire și combatere a infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor punctuale au fost aplicate peste 180 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 46.000 de lei, forțele de ordine reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

Polițiștii au întrerupt două evenimente private, în Alexandria și Drăgănești-Vlașca, organizatorii și participanții fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Sancțiunile se aplică de către polițiști doar ca urmare a încălcării normelor legale, iar cuantumul acestora se stabilește prin evaluarea obiectivă a fiecărei situații constatate.

Astfel de acțiuni vor continua pe raza întregului județ.

topul săptămânii