8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Două victime în urma unui accident rutier la intersecția străzilor Dr. Stâncă și Dunării din Alexandria

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, la intersecția străzilor Dr. Stâncă și Dunării din Alexandria.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul unei mașini care circula pe strada Dunării, dinspre spital către oraș, ar fi intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecție, unde a izbit în plin o mașină care circula regulamentar pe strada Dr. Stâncă, dinspre Negru Vodă. În urma impactului, două tinere, ambele din mașina care circula regulamentar, au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De altfel, în intersecția în care s-a produs accidentul era și un echipaj de poliție, oprit cu mașina la semafor, polițiștii pornind semnalele sonore atunci când au văzut că tânărul nu are de gând să oprească, în zadar însă pentru că impactul deja se produsese.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru stabilirea împrejurării în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE