4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Două zile de sărbătoare, la Zimnicea, de ziua orașului – Diseară urcă pe scenă Maria Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu și Holograf

Activități pentru zimnicenii de toate vârstele, pregătite de autoritatea locală, de ziua orașului Zimnicea.

În acest sens, marți, Primăria a organizat concursuri de role, trotinete, biciclete, desene pe asfalt, programe artistice, animatori, spectacol de magie, mascote, pictură pe față – toate în cinstea celor mici. Seara a fost dedicată evelilor care au obținut rezultate de excepție la învățătură, la concursuri și întreceri școlare, ceremonia fiind desfășurată pe scena amplasată în piața centrală a orașului.


Miercuri, pe aceeași scenă, sunt așteptați să urce interpreți îndrăgiți de munzică poulară și ușoară, respectiv Maria Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Florin Pîrlan, Oana Radu și trupa Holograf.

Zimnicenii de toate vârstele sunt așteptați la spectacol începînd cu ora 20.00, iar la final aceștia vor avea parte și de un foc de artificii.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE