19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Două zile de sărbătoare, la Zimnicea, de ziua orașului – Diseară urcă pe scenă Maria Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu și Holograf

Activități pentru zimnicenii de toate vârstele, pregătite de autoritatea locală, de ziua orașului Zimnicea.

În acest sens, marți, Primăria a organizat concursuri de role, trotinete, biciclete, desene pe asfalt, programe artistice, animatori, spectacol de magie, mascote, pictură pe față – toate în cinstea celor mici. Seara a fost dedicată evelilor care au obținut rezultate de excepție la învățătură, la concursuri și întreceri școlare, ceremonia fiind desfășurată pe scena amplasată în piața centrală a orașului.


Miercuri, pe aceeași scenă, sunt așteptați să urce interpreți îndrăgiți de munzică poulară și ușoară, respectiv Maria Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Florin Pîrlan, Oana Radu și trupa Holograf.

Zimnicenii de toate vârstele sunt așteptați la spectacol începînd cu ora 20.00, iar la final aceștia vor avea parte și de un foc de artificii.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE