34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Două zile de sărbătoare, la Zimnicea, de ziua orașului – Diseară urcă pe scenă Maria Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu și Holograf

Activități pentru zimnicenii de toate vârstele, pregătite de autoritatea locală, de ziua orașului Zimnicea.

În acest sens, marți, Primăria a organizat concursuri de role, trotinete, biciclete, desene pe asfalt, programe artistice, animatori, spectacol de magie, mascote, pictură pe față – toate în cinstea celor mici. Seara a fost dedicată evelilor care au obținut rezultate de excepție la învățătură, la concursuri și întreceri școlare, ceremonia fiind desfășurată pe scena amplasată în piața centrală a orașului.


Miercuri, pe aceeași scenă, sunt așteptați să urce interpreți îndrăgiți de munzică poulară și ușoară, respectiv Maria Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Florin Pîrlan, Oana Radu și trupa Holograf.

Zimnicenii de toate vârstele sunt așteptați la spectacol începînd cu ora 20.00, iar la final aceștia vor avea parte și de un foc de artificii.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE