2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Dr. Olga Arghiropol, destituită din funcția de șef secție/Adrian Gâdea anunță anchetă internă; Reacția managerului Spitalului Județean

Medicul pediatru Olga Arghiropol a fost destituită din funcția de șef de secție – Pediatrie, a anunțat, luni, președintele Consiliului Județean Teleorman, instituție în subordinea căreia se află Spitalul Județean.

Decizia vine în urma numeroaselor acuzații aduse, în principal pe rețelele de socializare, de către diverse mămici, care susțin că dr. Olga Arghiropol se poartă total inadecvat cu pacienții. Mai mult, a explicat Adrian Gâdea, a fost demarată și o anchetă internă în cadrul unității medicale pentru a fi verificate toate aspectele semnalate în spațiul public.

Dr. Alexandru Dobre, managerul Spitalului Județean de Urgență Alexandria:

Dr. Alexandru Dobre
Dr. Alexandru Dobre, managerul Spitalului Județean de Urgență Alexandria

”Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public, in special pe retelele de socializare, referitoare la atitudinea doamnei dr. Arghiropol Olga la adresa pacientilor, va facem cunoscute urmatoarele:

  1. Pana in prezent nu s-a primit, in scris, nicio reclamatie. Este adevarat ca verbal, ni s-au adus la cunostinta anumite aspecte legate de un posibil comportament nepotrivit, aspecte pe care le-am discutat cu dumneaei, ori de cate ori a fost cazul.
  2. Facem precizarea ca nu suntem de acord si nu agream astfel de comportamente si in urma discutiilor din spatiul public am decis intrunirea comisiei de disciplina care va analiza cazul.
  3. Pana la finalizarea anchetei interne, incepand cu data de 16.01.2023, prin decizia managerului spitalului, medicul Arghiropol Olga nu va mai ocupa functia de Sef Sectie Pediatrie.

In speranta ca, situatiile care au aparut in spatiul public sunt unele izolate, asiguram cetatenii judetului Teleorman ca personalul Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria depune tot efortul pentru a oferi servicii medicale de calitate pacientilor care se adreseaza spitalului nostru. ,,

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE