-1 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Dragusin se cearta cu institutia pe care o conduce:Primaria Alexandria: Noi facem investitii: Primaria: Minti , le face CNI

Primaria, prin vocea primarului Dragusin isi asuma santierele si investitiile doar de ochii lumii,in campanie electorala, cand apar nereguli se spala pe maini si spun ca nu sunt ale lor.

Practica lui Dragusin inca din campania electorala trecuta a fost sa se laude cu santierele altora.

Cand au demarat lucrarile la podul peste Vedea, Dragusin se lauda cu surle si trambite ca „reabilitam podul”, lumea ii comenta „Felicitari!”, el raspundea cu „Multumesc!”

Cum lucrarile au intarziat si cozi interminabile s-au format la ambele capete ale podului, situatie care a durat aproape un an, Dragusin s-a spalat pe maini si a inceput sa „urle” ca nu e lucrarea primariei, ca e a CNAIR-ului, ca din cauza tehnocratiolor si a guvernului Ciolos e podul stricat, ca sa-si dea demisia seful de la CNAIR.

Asadar, nu mai era lucrarea lui decat cand il lauda lumea. Cand se statea cu orele la pod de Paste si de Craciun, era Ciolos de vina.

La fel face si in zilele noastre cu: Sala Polivalenta, Casa de Cultura, Stadionul si fostul Cinema.

Posteaza tare si clar ca EL le contruieste, cum apar nereguli, Primaria spune ca NU ei le construiesc, ca CNI.

Sa analizam postarea primarului mai jos:

„Am reconstruit Sala Polivalenta. Acum construim un modern complex sportiv cu stadion, sali pentru antrenamente, baza de recuperare, spatii de cazare si masa pentru sportivi. Am construit împreuna.”- Spune dezinvolt Victor Dragusin.

Sa analizam ce spune Primaria Alexandria despre aceste investitii:

„Precizam faptul ca executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii ”Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Casa de Cultura în municipiul Alexandria” intra în sarcina investitorului C.N.I. S.A. Bucuresti.”

Evident, spune asta dupa ce apar poze cu minori care lucreaza pe santier or cu muncitorii care in loc sa lucreze, joaca fotbal. Ca daca era „de bine” continuau in acelasi stil cu „NOI construim”

Asadar, pentru edificarea corecta a alexandrinenilor, Casa de Cultura, fostul Cinema patria, Stadionul si Sala Polivalenta NU LE FACE PRIMARIA, ci compania nationala de investitii.

Primaria doar pune poze pe net si se lauda. De fapt, primarul. Care nu semneaza ca primarul, ci se lauda ca primarul.

Iar cetatenii care atrag atentia asupra acestor lucruri simple sunt blocati pe paginile primariei cat si cea a primarului. Dar se exprima liber pe paginile lor de socializare, iar paralela cu magarul si blana de leu este, din pacate, cu corespondent in realitate. Nu cea a lui Dragusin, ci in realitatea actuala. Ca din pacate, pe masura ce trece timpul, prapastia dintre cele doua realitati, cea a lui Dragusin, si realitatea adevarata, se adanceste.

Si mai e o fabula, cu hainele cele noi ale imparatului.

O sa o rescriem noi cu titulatura „Hainele cele noi ale Primarului”.

Revenim

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE