7,150FaniÎmi place
16.8 C
Alexandria
7,150FaniÎmi place

Dragusin se cearta cu institutia pe care o conduce:Primaria Alexandria: Noi facem investitii: Primaria: Minti , le face CNI

De interes

După 30 de ani, Policlinica din Alexandria va fi reabilitată! Senatorul ...

După 30 de ani în care nu s-a investit nimic concret în Policlinica din Alexandria, am reușit să obțin...

Opt poliţişti din Capitală au fost reţinuţi după ce au torturat doi...

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de...

Se schimbă statutul prefecților și al subprefecților

Miercuri, 3 martie, prefectul si subprefectul de Teleorman au fost eliberați din funcții, conform actului normativ care a intrat...

Primaria, prin vocea primarului Dragusin isi asuma santierele si investitiile doar de ochii lumii,in campanie electorala, cand apar nereguli se spala pe maini si spun ca nu sunt ale lor.

Practica lui Dragusin inca din campania electorala trecuta a fost sa se laude cu santierele altora.

Cand au demarat lucrarile la podul peste Vedea, Dragusin se lauda cu surle si trambite ca “reabilitam podul”, lumea ii comenta “Felicitari!”, el raspundea cu “Multumesc!”

Cum lucrarile au intarziat si cozi interminabile s-au format la ambele capete ale podului, situatie care a durat aproape un an, Dragusin s-a spalat pe maini si a inceput sa “urle” ca nu e lucrarea primariei, ca e a CNAIR-ului, ca din cauza tehnocratiolor si a guvernului Ciolos e podul stricat, ca sa-si dea demisia seful de la CNAIR.

Asadar, nu mai era lucrarea lui decat cand il lauda lumea. Cand se statea cu orele la pod de Paste si de Craciun, era Ciolos de vina.

La fel face si in zilele noastre cu: Sala Polivalenta, Casa de Cultura, Stadionul si fostul Cinema.

Posteaza tare si clar ca EL le contruieste, cum apar nereguli, Primaria spune ca NU ei le construiesc, ca CNI.

Sa analizam postarea primarului mai jos:

“Am reconstruit Sala Polivalenta. Acum construim un modern complex sportiv cu stadion, sali pentru antrenamente, baza de recuperare, spatii de cazare si masa pentru sportivi. Am construit împreuna.”- Spune dezinvolt Victor Dragusin.

Sa analizam ce spune Primaria Alexandria despre aceste investitii:

“Precizam faptul ca executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii ”Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Casa de Cultura în municipiul Alexandria” intra în sarcina investitorului C.N.I. S.A. Bucuresti.”

Evident, spune asta dupa ce apar poze cu minori care lucreaza pe santier or cu muncitorii care in loc sa lucreze, joaca fotbal. Ca daca era “de bine” continuau in acelasi stil cu “NOI construim”

Asadar, pentru edificarea corecta a alexandrinenilor, Casa de Cultura, fostul Cinema patria, Stadionul si Sala Polivalenta NU LE FACE PRIMARIA, ci compania nationala de investitii.

Primaria doar pune poze pe net si se lauda. De fapt, primarul. Care nu semneaza ca primarul, ci se lauda ca primarul.

Iar cetatenii care atrag atentia asupra acestor lucruri simple sunt blocati pe paginile primariei cat si cea a primarului. Dar se exprima liber pe paginile lor de socializare, iar paralela cu magarul si blana de leu este, din pacate, cu corespondent in realitate. Nu cea a lui Dragusin, ci in realitatea actuala. Ca din pacate, pe masura ce trece timpul, prapastia dintre cele doua realitati, cea a lui Dragusin, si realitatea adevarata, se adanceste.

Si mai e o fabula, cu hainele cele noi ale imparatului.

O sa o rescriem noi cu titulatura “Hainele cele noi ale Primarului”.

Revenim

Alexandria
cer senin
16.8 ° C
18.9 °
15 °
36 %
5.7kmh
0 %
vin
18 °
sâm
9 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

Accident cu ambulanta la Orbeasca de jos.

Un nou accident pe Drumul Judetean 504, de data aceasta in care a fost implicata o ambulanta aflata in misiune. Autospeciala transporta un copil...

Covid 19

Romania
816,589
Cazuri confirmate
Updated on March 5, 2021 10:06 am
46,232
Cazuri active
Updated on March 5, 2021 10:06 am
20,684
Decese
Updated on March 5, 2021 10:06 am

Alte articole