0.2 C
Alexandria
luni, ianuarie 30, 2023

VIDEO Drogul ZOMBIE face victime și la Alexandria: tânără haotică încătușată și dusă la Poroschia.

Faptul că în Alexandria se consumă droguri, inclusiv pe stradă, nu mai este demult un secret. Însă lucrurile pot degenera în reale tragedii când substanțele interzise au efecte grave asupra sistemului nervos.

Nu mai departe de joi seară, o tânăra care se comporta mai degrabă că un zombie a ieșit din Parc Vedea și a început să meargă haotic, de parcă ar fi avut un atac vascular.

Această a căzut de mai multe ori, abia ridicându-se , și mergea contorsionată și cu o lanternă la ureche.

Această a fost observată, inițal , de reporterii ImpactNews24, care au apelat dispeceratul poliției municipale, dar pauză. De țigară probabil pentru polițista care era de serviciu, pentru că nimeni nu a răspuns apelurilor noastre.

Când ne pregăteam să sunăm la 112, tânăra, care între timp, după a treia căzătură, nu s-a mai putut ridica,a fost observată și de mai mulți polițiști aflăți în timpul liber, care erau la o terasă din zonă.

Aceștia au ajutat-o să se ridice și au chemat colegii care erau de serviciu, care, inițial, au vrut să o ducă acasă. Tânăra a bajmajit o adresa, și, odată ajunși acolo, a început să devină agresivă cu oamenii legii, întrebând de ce au dus-o acolo, că ea nu stă acolo.

A fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, întrucât starea în care se află se deteriora de la o clipă la alta, dar aici a refuzat orice act medical.

Nu emana halenă alcoolică însă era într-o stare vizibilă de consum de substanțe interzise.

Pentru că nu se mai puteau înțelege cu ea, și pentru că reprezenta un periol în primul rând pentru ea, tânăra a fost încătușată și condusă cu o ambulanță la spitalul de Psihiatrie Poroschia, lângă Alexandria, unde a și petrecut noaptea.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE