miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Eugen Pîrvulescu: „Actuala conducere a PNL Teleorman a distrus o filială liberală puternică” / Se alătură echipei lui Mircea Geoană

Eugen Pîrvulescu, fostul lider al PNL Teleorman, a anunțat oficial retragerea sa din rândurile partidului, acuzând actuala conducere a organizației județene de distrugerea unei filiale liberale puternice. Într-un comunicat adresat colegilor săi, Pîrvulescu și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care a fost înlăturat, pe care l-a catalogat drept „nestatutar”.

„După 12 ani de muncă dedicată, în care am construit împreună o organizație solidă, am fost îndepărtat fără a se ține cont de realizările noastre. Actuala conducere, impusă de Ciucă și Bode, nu are nicio legătură reală cu județul, iar președintele interimar nici măcar nu este din Teleorman”, a declarat Pîrvulescu. Fostul lider liberal a subliniat că sub coordonarea sa, PNL Teleorman a obținut rezultate remarcabile, cum ar fi majoritatea în Consiliul Județean la alegerile locale din 2020 și locul 3 pe țară la parlamentarele din același an.

De asemenea, Eugen Pîrvulescu și-a exprimat scepticismul în privința șanselor lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale, susținând că acesta nu va reuși să ajungă în turul al doilea. În schimb, și-a declarat sprijinul pentru candidatura lui Mircea Geoană, anunțând că se va alătura echipei sale de campanie.

„Sunt convins că Mircea Geoană va câștiga alegerile prezidențiale, iar din acest moment mă alătur echipei sale. Îi invit pe toți cei care au fost alături de mine să se alăture lui Geoană pe 25 noiembrie, în turul doi al alegerilor prezidențiale”, a adăugat Pîrvulescu în mesajul său.

Cu acest anunț, scena politică din Teleorman intră într-o nouă etapă, iar decizia lui Eugen Pîrvulescu de a se alătura echipei lui Mircea Geoană ridică semne de întrebare cu privire la viitorul organizației liberale din județ.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii