27.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Eugen Pîrvulescu: al doilea om politic din Coreea plănuiește să aducă investitori în România

Senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu are întâlniri la nivel înalt. Acesta a discutat despre consolidarea unui parteneriat strategic între România și Coreea. Senatorul teleormănean s-a întlnit cu cel mai vechi deputat din Coreea, care este și  președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, adică al doilea om politic din stat, Kim Jin-pyo.

”Am avut astăzi, la București, în calitate de membru al Grupului de Prietenie cu Republica Coreea, întrevederea bilaterală cu președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, domnul Kim Jin-pyo.Domnul Kim Jin-pyo este cel mai vechi deputat din cea de-a 21-a Adunare Națională aleasă și, recent, a devenit Președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, aceasta fiind a doua funcție în statul Coreea de Sud.

Este un politician moderat, având o vastă experiență în domeniul economic.În cadrul întâlnirii am discutat despre consolidarea relațiilor bilaterale sub umbrela parteneriatului strategic, mai ales în domeniul energiei și al infrastructurii, dar și despre necesitatea investițiilor în domeniul agricol în general, cu precădere în învățământul dual agricol din România, cu scopul de a face schimb de experiență și de a dezvolta programe care să redea atractivitatea liceelor agricole”, a spus senatorul teleormănean, Eugen Pîrvulescu.Rămâne de văzut dacă aceste idei se vor concretiza, iar teleormănenii vor primi investiții în domeniul agricol.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE