18.5 C
Alexandria
luni, septembrie 26, 2022

Eugen Pîrvulescu: al doilea om politic din Coreea plănuiește să aducă investitori în România

Senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu are întâlniri la nivel înalt. Acesta a discutat despre consolidarea unui parteneriat strategic între România și Coreea. Senatorul teleormănean s-a întlnit cu cel mai vechi deputat din Coreea, care este și  președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, adică al doilea om politic din stat, Kim Jin-pyo.

”Am avut astăzi, la București, în calitate de membru al Grupului de Prietenie cu Republica Coreea, întrevederea bilaterală cu președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, domnul Kim Jin-pyo.Domnul Kim Jin-pyo este cel mai vechi deputat din cea de-a 21-a Adunare Națională aleasă și, recent, a devenit Președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, aceasta fiind a doua funcție în statul Coreea de Sud.

Este un politician moderat, având o vastă experiență în domeniul economic.În cadrul întâlnirii am discutat despre consolidarea relațiilor bilaterale sub umbrela parteneriatului strategic, mai ales în domeniul energiei și al infrastructurii, dar și despre necesitatea investițiilor în domeniul agricol în general, cu precădere în învățământul dual agricol din România, cu scopul de a face schimb de experiență și de a dezvolta programe care să redea atractivitatea liceelor agricole”, a spus senatorul teleormănean, Eugen Pîrvulescu.Rămâne de văzut dacă aceste idei se vor concretiza, iar teleormănenii vor primi investiții în domeniul agricol.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE