miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Eugen Pîrvulescu: ”Vor crește alocațiile și pensiile”

Alocațiile copiilor vor crește, în perioada următoare! Este declarația pe care o fac, la unison, atât premierul Ludovic Orban cât și ministrul Finanțelor, Florin Câțu. Cel din urmă a dat asigurări că, în următoarele două săptămâni, Guvernul va prezenta un proiect de lege privind mărirea alocațiilor.

Chiar dacă traversăm o perioadă complicată din multe puncte de vedere, știu sigur că niciun român nu va fi lăsat în urmă de Guvernul Ludovic Orban. Atât alocațiile, cât și pensiile vor fi majorate, însă aceste proiecte trebuie gândite astfel încât să nu sacrificăm bugetul necesar investițiilor. O economie puternică se clădește cu ajutorul investițiilor, iar acestea trebuie impulsionate prin alocarea de resurse importante de bani.

Așadar, pentru ca Guvernul să își permită să crească alocațiile și pensiile românilor, este nevoie de investiții consistente, iar acest lucru se va realiza în viitorul apropiat.

Susțin măsurile ce urmează să fie adoptate în perioada viitoare de către Cabinetul Orban în privința măririi alocațiilor și creșterea investițiilor și vă asigur că, în curând, și pensionarii vor primi vești bune de la Guvern.

topul săptămânii