miercuri, octombrie 23, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Eveniment rutier pe E 70, în localitatea Plosca

În cursul zilei de astăzi, un accident rutier a avut loc pe drumul E70, în zona localității Plosca. Incidentul a implicat răsturnarea unui autoturism și a necesitat intervenția rapidă a mai multor echipaje de urgență.

La fața locului au intervenit de urgență o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ cu medic. Eforturile concertate ale echipajelor au avut ca scop asigurarea siguranței persoanelor implicate și acordarea primului ajutor medical.

În autoturismul răsturnat se aflau patru pasageri: doi adulți și doi minori. Din nefericire, cei doi adulți au suferit diferite traumatisme și au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Alexandria pentru tratament medical. Minorii, deși aparent nevătămați, au fost de asemenea transportați la UPU pentru evaluare și monitorizare.

După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor (P.S.I.) de către echipajul de pompieri, cazul a fost lăsat în atenția autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor necesare. Poliția rutieră urmează să stabilească circumstanțele exacte ale accidentului și să ia măsurile legale corespunzătoare.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii