vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

EXCLUSIV! Accidentul mortal de pe E70, surprins de camera de bord

EXCLUSIV! Accidentul mortal de pe E70, surprins de camera de bord. Imagini în exclusivitate cu impactul dintre două TIR-uri și o autoutilitară, în urma căruia un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața.

Victima rănită în accident a decedat la Spitalul Județean de Urgență, în ciuda eforturilor depuse de medici. Este vorba, din primele date, despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, pasager al autoutilitarei.

Acesta a rămas blocat în fiarele contorsionate ale autoutilitarei în urma impactului, fiind nevoie de un echipaj de descarcerare pentru scoaterea sa. Echipajul medical sosit la fața locului l-a preluat pe bărbat, care era inconșient, și l-a transportat la unitatea medicală, unde a decedat.

O șicanare în trafic s-a terminat cu un accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe Drumul European 70, între Alexandria și Vitănești. Din primele date, se pare că în evenimentul rutier au fost implicate două TIR-uri și o autoutilitară, iar șoferul autoutilitarei spune că încă de la ieșirea din Alexandria șoferii de TIR l-au șicanat în trafic.

topul săptămânii