4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Forța Dreptei se lansează în Teleorman sub conducerea medicului Cătălin Dumitrașcu

Ludovic Orban vine, vineri, în Teleorman pentru lansarea Partidului Forţa Dreptei în judeţ. Alături de liderul noului partid înființat de fostul președinte al PNL se vor afla Violeta Alexandru, Antonel Tănase, George Ionescu.

Liderul Partidului Forţa Dreptei merge în această perioadă des în teritoriu. Obiectivul formațiunii în perioada următoare este reprezentat de împuternicirea unor grupuri de inițiativă în fiecare judeţ până la începutul lunii mai şi constituirea de organizaţii locale în jumătate din localităţile din ţară în cursul acestui an.

„Paşii pe care îi derulăm în perioada următoare sunt paşi în plan organizatoric. Obiectivul pe care l-am stabilit este ca până la data de 1 mai să împuternicim grupuri de iniţiativă la nivelul tuturor judeţelor din România, la nivelul fiecărui sector şi la nivelul diaspora.

De asemenea, ne-am propus în cursul acestui an să constituim organizaţii locale la nivelul a cel puţin jumătate din localităţile României, să reuşim înscrierea în Forţa Dreptei a unui număr minim de 25.000 de membri.

De asemenea, ne-am propus ca obiectiv să obţinem constituirea grupurilor parlamentare în Cameră şi în Senat şi afilierea internaţională la Partidul Popular European”, a spus Ludovic Orban recent.

Organizația Județeană Teleorman va fi condusă de medicul Cătălin Dumitrașcu.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE