joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Forța Dreptei se lansează în Teleorman sub conducerea medicului Cătălin Dumitrașcu

Ludovic Orban vine, vineri, în Teleorman pentru lansarea Partidului Forţa Dreptei în judeţ. Alături de liderul noului partid înființat de fostul președinte al PNL se vor afla Violeta Alexandru, Antonel Tănase, George Ionescu.

Liderul Partidului Forţa Dreptei merge în această perioadă des în teritoriu. Obiectivul formațiunii în perioada următoare este reprezentat de împuternicirea unor grupuri de inițiativă în fiecare judeţ până la începutul lunii mai şi constituirea de organizaţii locale în jumătate din localităţile din ţară în cursul acestui an.

„Paşii pe care îi derulăm în perioada următoare sunt paşi în plan organizatoric. Obiectivul pe care l-am stabilit este ca până la data de 1 mai să împuternicim grupuri de iniţiativă la nivelul tuturor judeţelor din România, la nivelul fiecărui sector şi la nivelul diaspora.

De asemenea, ne-am propus în cursul acestui an să constituim organizaţii locale la nivelul a cel puţin jumătate din localităţile României, să reuşim înscrierea în Forţa Dreptei a unui număr minim de 25.000 de membri.

De asemenea, ne-am propus ca obiectiv să obţinem constituirea grupurilor parlamentare în Cameră şi în Senat şi afilierea internaţională la Partidul Popular European”, a spus Ludovic Orban recent.

Organizația Județeană Teleorman va fi condusă de medicul Cătălin Dumitrașcu.

topul săptămânii