20.1 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Furnizor de droguri pentru tinerii din Teleorman, reținut

Un tânăr de 21 de ani, din Ilfov, care îi aproviziona cu droguri pe tinerii din Teleorman, a fost reținut de oamenii legii în urma unor percheziții efectuate în cursul zilei de ieri, la mai multe adrese din București.

UPDATE: În baza datelor și informațiilor obținute polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman în colaborare cu un procuror din cadrul DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane din județul Teleorman se aprovizionau cu cannabis pentru consum propriu de la un traficant din județul Ilfov.

 Astfel la data de 10.11.2022 a fost organizată și executată o percheziție pe raza localității Chiajna, jud. Ilfov la domiciliul traficatului ocazie cu care au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor aproximativ 200 grame de cannbis, 2 grame mdma, 3 grindere și un minicântar de mare precizie.
    Traficantul în vârstă de 22 de ani a fost condus la sediul DIICOT, fiind dispusă reținerea sa pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de  Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman. 

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

La activitate a participat o grupă de intervenție din cadrul B.S.I. a Jandarmeriei.
Suportul tehnic a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale București.


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE