marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Gală de K1 caritabilă, la Londra/ Denis Panait intră în ring pentru micuța Ilinca

Impresionat de povestea micuței Ilinca, o fetiță de doar 4 ani diagnosticată cu o boală autoimună, turneanul Denis Panait intră în ring și donează toți banii pentru cauza care a mișcat prieteni și necunoscuți deopotrivă.

Gala de K1 în care Denis Panait luptă pentru micuța Ilinca are loc pe 2 martie, la Londra, însă toți cei care doresc să-i fie alături micuței o pot face donând, orice sumă de bani fiind binevenită pentru familia greu încercată.

La nici 4 anișori, Ilinca a căzut pradă unei boli autoimune, Giulian Bare. În numai câteva ore, i-au fost paralizați toți mușchii corpului și nu a mai putut să respire. Micuța a fost intubată și, din acea seară, a început acest calvarul. Timp de două luni de zile, Ilinca a fost paralizată și ventilată la secția ATI, iar toată perioada medicii au fost rezervați, pentru că ea nu dădea semne că și-ar reveni.

Orice ajutor CONTEAZA! ❤️Impreuna pentru Ilinca❤️
IBAN: RO95INGB0000999908847250
Titular cont: Robert George Mohora
Banca: INGB CENTRALA

Bunica i-a fost alaturi în tot acest timp, deoarece mama ei era însărcinată în 5 luni cu surioara Ilincăi, pe care a și adus-o pe lume prematur, la 34 de săptămâni. Din fericire, după zile întregi de chin, bunica Ilincăi a observat mici evoluții: un ridicat de sprânceană, parcă o mică grimasă în colțul gurii, parcă a mișcat și un degețel, parcă a încruntat fruntea și tot așa.

Între timp, perseverența medicilor și rugăciunile apropiaților i-au dat Ilincăi puterea de a deschide ochișorii, dând semne că începe să fie conștientă. Creierul nu i-a fost afectat, dar trupul îi era paralizat, iar ea este încă dependenta de un aparat de respirație cu traheostomă. Ușor, ușor au început progresele locomotorii, ajungând în ziua de azi cu ajutorul kinetoterapeuților să poată sta în șezut, să miște mânuțele, dar continuă să fie ventilată.

Orice ajutor CONTEAZA! ❤️Impreuna pentru Ilinca❤️
IBAN: RO95INGB0000999908847250
Titular cont: Robert George Mohora
Banca: INGB CENTRALA

Deoarece întreaga muncă și necesarul care îi este asigurat Ilincăi zilnic implică costuri financiare enorme (zilnic lucrează cu kinetorepeut la domiciliul ei ), familia micuței are nevoie de ajutor financiar pentru a putea face față situației.

Denis Panait are 26 de ani și este de loc din Turnu Măgurele, iar în urmă cu 4 ani de zile a fost descoperit de maestrul Adrian Gagiu, dublu campion K1 național și european, care l-a luat în sala de box și l-a inițiat în tainele sportului de contact.


Cu 4 meciuri la activ, din care 3 câștigate prin KO, Denis Panait luptă în Road of glory 2 By M RUSU, iar la una dintre cele mai mari gale din Londra va lupta alături de campioni de top, toate fondurile strânse urmând să ajungă la micuța Ilinca.


Orice ajutor CONTEAZA! ❤️Impreuna pentru Ilinca❤️
IBAN: RO95INGB0000999908847250
Titular cont: Robert George Mohora
Banca: INGB CENTRALA

topul săptămânii