miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Grav accident rutier la ieșirea din Turnu Măgurele: trei victime, dintre care două încarcerate

În cursul nopții trecute, la ora 01:04, un accident rutier grav a avut loc la ieșirea din municipiul Turnu Măgurele spre Alexandria, pe DN 52. Un autoturism s-a răsturnat pe partea stângă, fiind necesară intervenția rapidă a salvatorilor pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor.

Echipajele de intervenție, formate dintr-o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale SAJ Teleorman, au constatat că în autoturism se aflau două persoane blocate , un bărbat de 36 de ani și o femeie de 31 de ani. Ambele victime erau conștiente și cooperante, dar prezentau diverse traumatisme. În apropierea vehiculului, a fost găsită și o a treia victimă, o tânără de 18 ani, care, de asemenea, era conștientă și cooperantă, dar suferise multiple traumatisme.

În timp ce pompierii desfășurau operațiunile de descarcerare, echipajele medicale au acordat primul ajutor celor trei victime. După stabilizarea acestora, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, eliminând totodată resturile de caroserie de pe carosabil pentru a permite reluarea circulației în condiții de siguranță. Autoritățile competente au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte ale accidentului.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii