miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Incendiu provocat de o mână criminală la Casa de Cultură din Turnu Măgurele

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, în noaptea de luni spre marți, la Casa de Cultură din Turnu Măgurele, transmite ISU Teleorman. Din primele date, incendiul a fost provocat intenționat, motiv pentru care autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești, ci doar pagube materiale evaluate la 100.000 de lei.

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 01.45, iar la fața locului pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe aproximativ 800 mp, cu pericol de distrugere a întregului imobil și propagării la bunurile din imediata vecinătate.

Cu toate că imobilul este dezafectat, în interior erau depozitate foarte multe materiale combustibile, lucru care a îngreunat misiunea pompierilor. Pentru lichidarea incendiului, forțele de intervenție au fost suplimentate progresiv, la fața locului acționându-se cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Focul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproape trei ore, pompierii reușind să salveze bunuri apreciate la peste 200.000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de flăcări sala de spectacol, pe cca. 800 mp, podul din zona scenei pe aprox. 300 mp și izolația fonică de pe pereții interiori, toate aceste pagube fiind estimate la suma de 100.000 de lei.

 LIVE VIDEO. Click aici

topul săptămânii