vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Într-o depășire fatală, și-a ucis sora de numai 19 ani (VIDEO)

Accident mortal, la Peretu. O tânără de 19 ani, din comuna Brastavățu, județul Olt, și-a pierdut viața

O persoană a murit și alte trei au fost transportate la spital, miercuri seara, în urma unui grav accident de circulație produs pe E70, pe raza localității Peretu, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit ISU Teleorman, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale, au primit primul ajutor și au fost transportate la Spitalul Județean.

A patra victimă, o tânără de aproximativ 19 ani, a fost găsită de salvatori în stop cardiorespirator, motiv pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, cu tot efortul personalului medical, nu s-a reușit salvarea acesteia, fiind declarat decesul.La fața locului au intervenit pompierii cu oautospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

IPJ TELEORMAN: La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 6, în localitatea Peretu.

Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat de 26 de ani, din județul Olt, a intrat în coliziune cu un auto condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Plosca, județul Teleorman.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerei din primul autoturism, femeie în vârstă de 24 de ani, domiciliată în județul Olt, precum și rănirea conducătorilor auto și a unei pasagere din cel de-al doilea autovehicul, femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Roșiori de Vede.Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii tragicului eveniment rutier.

topul săptămânii