7.6 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

IPJ Teleorman organizează concurs pentru şef de post, în comunele Călmăţuiu, Vedea şi Rădoieşti

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a patru funcţii vacante de şef post I, din sursă internă, la posturile de poliţie din localităţile Călmăţuiu, Vedea şi Rădoieşti.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, cum ar fi să deţină gradul profesional de minimun agent de poliţie, să să fie absolvent de studii medii, cu diplomă de bacalaureat, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de aceştia să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală sau să aibă minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei.

Candidaţii care nu sunt încadraţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman, pe lângă documentele sus-menţionate trebuie să prezinte o adeverinţă emisă de structura de resurse umane competentă, din care să rezulte că nu sunt sub efectul vreunei sancţiuni disciplinare sau faţă de aceştia să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Cererile de participare la concurs vor fi adresate şefului inspectoratului şi vor fi depuse la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman-Serviciul Resurse Umane, resurseumane@tr.politiaromana.ro, până la data de 20.06.2022, ora 16:00, inclusiv zile nelucrătoare.

Dosarele de concurs vor fi depuse, până la aceeaşi dată, respectiv 20.06.2022, ora 16:00 ( şi în zile nelucrătoare), exclusiv în format electronic (scanat, format PDF, needitabil), la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE