28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

LIVE Bătrân căzut într-o fântână, la Mârzănești, salvat de pompieri

Desfășurare de forte, vineri după-amiază, la Mârzănești, după ce un bătrân de apeoximativ 70 de ani a căzut într-o fântână de pe raza satului Valea Părului, comuna Mârzănești.

Potrivit martorilor, se pare că bărbatul, care are unele problem locomotorii, s-ar fi așezat pe o scândură de lemn pusă peste fântână, moment în care scândura a cedat, iar acesta a căzut în fântână.


Din fericire, la fața locului s-au deplasat rapid pompierii militari cu o descarcerare și o mașină de stingere, care l-au scos la timp pe bătrân din fântână.

Acesta a primit primul ajutor la fața locului și a fost transferat la spital de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță, pentru îngrijiri medicale.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE