sâmbătă, mai 11, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Lucrări de asfaltare drumuri în comuna Năsturelu, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

Zilele trecute, 50 de noi investiţii în infrastructura rutieră şi tehnico-edilitară au primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veştea şi beneficiarii proiectelor.

”După cum ne-am propus, primim în fiecare săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, aleşi locali din toată ţara, pentru semnarea de noi contracte care vizează investiţii mult aşteptate pentru cetăţeni. Cu fiecare proiect pe care-l finanţăm, creştem calitatea vieţii oamenilor din toate judeţele ţării”, a precizat ministrul dezvoltării.

Contractele, în valoare totală de 485.542.899,36 de lei, urmăresc modernizarea şi reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile şi a podeţelor, precum şi înfiinţarea sau extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi a celor de canalizare. Printre cele 50 de obiective finanţate se numără şi proiectul “Lucrări de asfaltare drumuri în comuna Năsturelu”, suma alocată fiind de 12 milioane de lei.

topul săptămânii