marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

MAE: Județul Teleorman, inclus în zona roșie de autoritățile belgiene. Cetățenii vor intra direct în autoizolare

În data de 1 august 2020, autoritățile belgiene au modificat condițiile de călătorie pentru persoanele care sosesc în Regatul Belgiei din România, după cum urmează:

  • Călătoria dinspre România în Belgia: începând cu 1 august sunt incluse în zona roșie următoarele zone din România: Centru (Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu); Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea); Sud-Muntenia (Arges, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman);Sud-Vest Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea);

Toate persoanele care sosesc în Regatul Belgiei din regiunile incluse în zona roșie trebuie să intre în autoizolare și să efectueze un test molecular (tip PCR) pentru depistarea infecției cu COVID-19. Testul este efectuat de autoritățile belgiene. Măsura autoizolarii și testarea sunt în competența autorităților regionale.

Celelalte județe ale României rămân incluse la zona portocalie. Persoanelor care intră în Belgia din state/regiuni incluse în zona portocalie autoritățile belgiene le recomandă monitorizarea stării de sănătate, iar în cazul apariției unor simptome specifice infecției cu COVID-19 să se adreseze medicului în vederea efectuării testării și autoizolării la domiciliu. Începând cu data de 1 august a.c., toate persoanele care intră în Regatul Belgiei  sunt obligate să completeze anterior intrării formularul Passenger Locator Form, care poate fi accesat online la: https://travel.info-coronavirus.be/fr/public-health-passenger-locator-form, fiind exceptate persoanele care călătoresc pe alte rute decât aeriană sau navală și care rămân pe teritoriul Belgiei pentru maximum 48 de ore (inclusiv în scopul tranzitului), precum și persoanele a căror călătorie în afara Regatului Belgiei nu depășește 48 de ore.

Exceptate sunt persoanele care nu călătoresc pe cale aeriană sau navală și care stau mai puțin de 48 de ore în Belgia sau care au stat mai puțin de 48 de ore în afara Belgiei înainte de a se întoarce.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii