10.4 C
Alexandria
joi, martie 30, 2023

Marian Popa, președinte interimar PMP Teleorman: “De astăzi avem misiunea să consolidăm partidul în perspectiva anului electoral 2024”

Cristian Diaconescu este președintele PMP/ Marian Popa, președinte interimar PMP Teleorman: “De astăzi avem misiunea să consolidăm partidul în perspectiva anului electoral 2024”

Dragi colegi din PMP, dragi simpatizanți, doresc să vă informez despre faptul că acțiunea în instanță demarată de Domnul Președinte Cristian Diaconescu și secretarul general adjunct Adrian Pițigoi, a fost soluționată definitiv în instanță de către Curtea de Apel Bucuresti.

Pe scurt, Președintele legitim ales al PMP este Domnul Cristian Diaconescu.

În calitate de președinte interimar al PMP – Filiala Teleorman și vicepreședinte pe regiunea Sud-Muntenia, membru CEN, doresc să mulțumesc tuturor celor care au avut înțelepciunea să aștepte finalizarea acestui demers și care și-au demonstrat loialitatea fată de PMP și conducerea coordonată de către Domnul Președinte Cristian Diaconescu.

De astăzi avem misiunea să consolidăm partidul în perspectiva anului electoral 2024 și să ne unim cu toții în jurul Domnului Președinte Cristian Diaconescu, o personalitate a României cu șanse reale sa devină cel de-al cincilea Președinte ales după Decembrie 1989.

Menționez faptul că așteptăm alături de noi pe toți cei care iubesc Partidul Miscarea Populară si considerăm oportun să lăsăm în urmă pe cei care si-au dorit distrugerea proiectului nostru România Respectata.

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a anunțat că este noul lider al PMP (Partidul Mișcarea Populară). Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

Paul N

Reporter IMPACTnews24

Stiri, reportaje, anchete, dezvaluiri si informații din Teleorman

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE