marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Mascații au descins la un traficant de droguri din Alexandria

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Teleorman au pus în aplicare, în cursul zilei de miercuri, un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Alexandria, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Din cercetări a reieșit că, atât în cursul anului 2023, cât și în anul 2024, un suspect a condus autoturisme, pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere eliberat pentru vreo categorie de vehicule și aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive.

De asemenea, în sarcina acestuia s-a reținut și faptul că a deținut și comercializat droguri de risc (cannabis) către consumatori de pe raza județului Teleorman.

Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

topul săptămânii