7.6 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Măsuri de ordine și siguranță publică la meciurile din campionatele naționale de fotbal, liga a-II-a și liga a-III-a.

Jandarmii teleormăneni vor asigura , în acest sfârșit de săptămână, măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării jocurilor de fotbal din cadrul campionatelor nationale, liga a-II-a și liga a-III-a, care se vor disputa astfel :


Astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 15.00, pe stadionul “Clubului Sportiv Școlar” din municipiul Alexandria, se va disputa jocul din cadrul ligii a-III-a, dintre CSM Alexandria și ACS Unirea Bascov, iar mâine, 24 octombrie, începând cu ora 11.00, pe stadionul Municipal din Turnu-Măgurele, se va disputa jocul din cadrul ligii a-II-a, dintre echipele AFC Turris Oltul Turnu Măgurele și CSM Reșița.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare ale partidelor de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea jocurilor.


Totodată, vor avea în atenție și vor supraveghea modalitatea de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, pentru cetățenii care se află în zona imediată a locului de desfășurare a competiției, precum și orice încălcare de la normele legale, fie că este vorba de comiterea de fapte contravenționale sau penale.

Reamintim faptul că manifestările sportive se desfășoară pe teritoriul României fără spectatori și facem un apel către toți susținătorii echipelor să conștientizeze situația epidemiologică prin care trecem și să respecte normele impuse de lege în acest context.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE