5,521FaniÎmi place
-1.7 C
Alexandria
2 dec. 2020
5,521FaniÎmi place

Măsuri de ordine și siguranță publică la meciurile din campionatele naționale de fotbal, liga a-II-a și liga a-III-a.

De interes

Proiect Doru Coliu: Finanțare pentru înființarea centrelor de colectare legume-fructe

Deputatul PMP, Doru Coliu, este inițiatorul unui proiect de lege prin care solicită 80 de milioane de euro finanțare...

Bătrână de 80 de ani decedată într-un incendiu, la Rădoiești

Astăzi de dimineață, la ora 08.23, pompierii militari roșioreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit...

Avertizare METEO! Județul Teleorman, sub Cod GALBEN de ninsori moderate cantitativ și...

Administrația Națională de Meteorologie a emis o AVERTIZARE METEO pentru 8 județe din țară, printre care și Teleorman, de ninsori...

Jandarmii teleormăneni vor asigura , în acest sfârșit de săptămână, măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării jocurilor de fotbal din cadrul campionatelor nationale, liga a-II-a și liga a-III-a, care se vor disputa astfel :


Astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 15.00, pe stadionul “Clubului Sportiv Școlar” din municipiul Alexandria, se va disputa jocul din cadrul ligii a-III-a, dintre CSM Alexandria și ACS Unirea Bascov, iar mâine, 24 octombrie, începând cu ora 11.00, pe stadionul Municipal din Turnu-Măgurele, se va disputa jocul din cadrul ligii a-II-a, dintre echipele AFC Turris Oltul Turnu Măgurele și CSM Reșița.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare ale partidelor de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea jocurilor.


Totodată, vor avea în atenție și vor supraveghea modalitatea de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, pentru cetățenii care se află în zona imediată a locului de desfășurare a competiției, precum și orice încălcare de la normele legale, fie că este vorba de comiterea de fapte contravenționale sau penale.

Reamintim faptul că manifestările sportive se desfășoară pe teritoriul României fără spectatori și facem un apel către toți susținătorii echipelor să conștientizeze situația epidemiologică prin care trecem și să respecte normele impuse de lege în acest context.

Comandat de PRO România Teleorman, CMF 11200008

Bătrână de 80 de ani decedată într-un incendiu, la Rădoiești

Astăzi de dimineață, la ora 08.23, pompierii militari roșioreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul...

Alte articole