4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Matilda Pascal Cojocărița, Ștefan Cigu și Fuego vin la Alexandria de 1 Decembrie

Pentru a sărbători 104 ani de la Marea Unire din 1918, autoritățile din județ au pregătit o serie de evenimente dedicate Zilei Naționale a României.

Astfel, la Alexandria, pe 1 Decembrie, la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial, din fața Prefecturii Teleorman, cetățenii sunt așteptați în număr cât mai mare la ceremonia publică organizată de Instituția Prefectului, Consiliul Județean, Primăria Alexandria, Garnizoana Alexandria și Episcopia Alexandriei și Teleormanului, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Sărbătoarea va continua așa cum se cuvine, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, unde, începând cu ora 16.30, pe scenă vor urca invitați de seamă ca Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Alexandru Pugna, dar și Ansamblul Burnasul, având ca dirijor pe Adrian Grigoraș.

De asemenea, celebrul Fuego, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din țară, a acceptat invitația de a alătura evenimentului organizat organizat de Primăria Alexandria, Consiliul Județean Teleorman și Centrul Județean pentru Conservare și Promovare a Culturii, pentru a celebra momentul istoric închinat demnității și unității neamului românesc.

Accesul în sala Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria se va face în limita locurilor disponibile, doar pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate în data de 26 noiembrie, în intervalul orar 10.00-12.00, dar și în data de 28 noiembrie, în intervalul orar 16.00-18.00, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineri, anunță organizatorii.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE