24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Moarte stupidă intr-un bloc din Alexandria!

Caz halucinant într-o scară de bloc din Alexandria, județul Teleorman. Un pacient de 67 ani, care făcea dializă, a murit după ce s-a prăbușit pe scările blocului, cu căruciorul în care se afla pentru a fi transportat mai ușor.


Nefericitul eveniment s-a produs în urma unui moment de neatenție.Bătrânul tocmai urma să fie dus la dializă, însă persiana care îl ajuta să coboare l-a lăsat în capătul scărilor câteva minute, nesupravegheat, pentru a lua ceva din apartament.


A fost suficient pentru a se întâmplă o tragedie. Câteva minute mai târziu, pacientul a fost găsit fără suflare, prăbușit pe scări. A murit după o zi de agonie, la spital. Nimeni nu știe exact cum a ajuns bătrânul să cadă pe scări, însă există o anchetă penală în curs.


Cazul este cercetat de Parchetul Teleorman ca moarte suspectă.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE