16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Moarte stupidă intr-un bloc din Alexandria!

Caz halucinant într-o scară de bloc din Alexandria, județul Teleorman. Un pacient de 67 ani, care făcea dializă, a murit după ce s-a prăbușit pe scările blocului, cu căruciorul în care se afla pentru a fi transportat mai ușor.


Nefericitul eveniment s-a produs în urma unui moment de neatenție.Bătrânul tocmai urma să fie dus la dializă, însă persiana care îl ajuta să coboare l-a lăsat în capătul scărilor câteva minute, nesupravegheat, pentru a lua ceva din apartament.


A fost suficient pentru a se întâmplă o tragedie. Câteva minute mai târziu, pacientul a fost găsit fără suflare, prăbușit pe scări. A murit după o zi de agonie, la spital. Nimeni nu știe exact cum a ajuns bătrânul să cadă pe scări, însă există o anchetă penală în curs.


Cazul este cercetat de Parchetul Teleorman ca moarte suspectă.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE