27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Mort de beat si fara permis, a produs un accident rutier azi noapte in Aexandria.

Beizadeaua unui cunoscut proprietar de balta de la iesirea de la noi din oras, care are deja trei dosare penale la activ, s-a ales azi noapte cu un al patrulea, dupa ce, rupt de beat, s-a rasturnat cu masina.

Colac peste pupaza, individul avea si permisul suspendat tot pentru infractiuni comise la volan.

Mai grav este ca baiatul este si fiu de cadru didactic, asa ca nu putem decat sa ne intrebam ce educatie i s-a oferit daca sfideaza incontinuu legea, punand in pericol alexandrinenii cu modul in care conduce.

Speram ca oamenii legii sa faca lumina in acest caz si sa faca tot posibilul sa avem cat mai putine pericole pe sosele, mai ales cand sunt cunoscute si astfel de incidente pot fi prevenite prin extragerea din societate a unor astfel de elemente, pana isi invata lectia.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE