27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Mort in casa de peste o saptamana, vecinii au sunat la 112 abia dupa ce nu au mai putut suporta mirosul

Astazi s-a dat alarma in Alexandria, dupa ce locatarii unei scari nu au mai suportat mirosul pestilential care impanzise tot blocul.

Ajunsi la fata locului, pompierii au spart usa si au gasit cadavrul in stare avansata de putrefactie al unui barbat de 47 de ani. Dupa stadiul de descompunere, avea cel putin o saptamana de cand murise.

Nici vecinii nu il mai vazusera de zile bune.

Mihai locuia singur intr-un bloc din centrul Alexndriei dupa ce fusese eliberat din puscarie in urma cu un an , dupa 16 ani petrecuti in detentie pentru ca si-a omorat mama.

S-a intors din inchisoare infectat cu HIV, iar sora lui, singura ruda aflata in viata, s-a mutat de frica in alta parte, si de atunci nici nu a mai iesit pe strada, de frica.

Barbatul, absolvent a doua facultati, traia din gunoaie si din mila oamenilor, si rareori iesea din casa.

De o saptamana nu-l mai vazusera vecinii, si, ca sa „testeze” daca mai este in viata, au pus doua tigari la usa sa. Faptul ca nu le-a luat le-a dat de gandit, insa au asteptat pana mirosul degajat din apartament a devenit insuportabil pana sa apeleze la autoritati.

Medicul de familie a constatat decesul iar moartea nu a fost tratata ca una suspecta, iar barbatul a fost dus direct la groapa.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE