marți, noiembrie 28, 2023

PODCAST

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Murdara Campanie: Copilul candidatei la Primaria Alexandria-amenintat

Atacurile mizerabile la adresa singurei femeie candidat la Primaria Alexandria nu contenesc. Acestea au inceput in perioada starii de urgenta, cand Vera Mitran, fara sa candideze la nicio functie, impartea prin asociatia pe care a creat-o in memoria sotului, masti de unica folosinta batranilor Alexandriei, care nu erau ajutati cu nimic de Primarie.

Singurul lucru pe care primarul Dragusin il facea atunci era sa urle toata ziua din boxele instalate in copaci la oameni sa stea in case.Dar oamenii aveau nevoie sa iasa din casa, sa isi procure alimente.

Vera Mitran a iesit atunci alaturi de doua prietene, sa imparta sute de masti si declaratii pe proprie raspundere pentru cetatenii care nu isi permiteau asa ceva, intr-o perioada in care era penurie de masti, nu se mai gaseau pe nicaieri. Facea asta in calitate de simplu cetatean, de OM.In loc sa i se alature sau sa demareze o campanie asemanatoare, cel care , de fapt, conduce orasul, primarul Victor Dragusin, a preferat doar sa tipe prin boxele din Alexandria la lume sa stea in case, contribuind din plin la o stare de panica, mesajul ruland din 5 in 5 minute in boxe, cat era ziua de lunga, reverberand pe strazile gri si pustii.

Nu tu o masca, o declaratie pe proprie raspundere, o vorba buna. Doar „STATI IN CASE!”.

Abia ulterior a inceput, prin voluntari, nicidecum prin angajati ai institutiei pe care o conduce, sa cumpere alimente batranilor singuri, evident, pe banii batranilor.Insa, tot atunci, pagini neasumate de Facebook, foarte apropiate de Primaria Alexandria, (toata ziua buna ziua lauda primarul si injura orice critic la adresa lui, iar share-urle/distribuirile de acolo sunt facute de angajati din Primarie), au inceput niste atacuri mizerabile si constante la adresa femeii, simplu cetatean, care strica imaginea primariei pentru ca facea, gratuit, tot ce institutia condusa de 3 mandate de acelasi om ar fi trebuit as faca, de fapt.

Au cerut sa fie pedepsita exemplar pentru ca „a incalcat ordonanta militara” si a iesit pe strada, ca „a pus in pericol cetatenii” impartindu-le masti.

Femeia a ramas impasibila acestor atacuri, continuand sa faca ce stie mai bine: sa ajute semenii: a continuat sa doneze sute de masti , viziere si porti de decontaminare spitalelor, ambulantei, salvatorilor smurd si pompierilor, atat in Alexandria cat si in alte orase din Teleorman.

Amenintari voalate la adresa copilului lui Vera Mitran.

Aceasta are un baietel, minor, elev la scoala generala:”Piciu mai traieste?” „Ziceam sa ii fac o vizita” „tu oricum nu prea stai pe acasa” „pot sa discut cu el linistiti” In ideea de a speria mama singura care isi creste copilul, sa isi vada de casa si sa lase candidatura pentru Primaria Alexandria.

Tot in aceasta perioada, numarul de telefon al femeii a fost postat pe diverse site-uri obscene, fiind sunata zi si noapte de obsedati sexual.

Intelegem ca Politia a intrat pe fir in acest caz, fiind deschis un dosar penal.Acesta este nivelul la care s-a ajuns in campania electorala pentru Primaria Alexandria, in anul 2020.

topul săptămânii