joi, mai 2, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

O femeie a ars în propria casă la Vârtoape

O femeie a murit iar nepoata ei a suferit arsuri după ce casa lor a luat foc de la o sobă.

O bătrână din Vârtoapele și-a găsit sfârșitul, luni noapte, într-un incendiu care i-a cuprins locuința. Cu toate că echipajele de salvare au ajuns rapid la fața locului și au încercat să o salveze pe bătrâna de aproximativ 90 de ani, eforturile acestora au fost în zadar, fiind declarat decesul.

„Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsită o victimă, o femeie de aproximativ 90 de ani, intoxicată cu fum, care a fost evacuată și predată echipajului SMURD. Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au avut niciun rezultat, victima fiind declarată decedată de echipajul SAJ venit în sprijin la fața locului”, a anun’at ISU Teleorman.

Și nepoata bătrânei, o femeie de circa 40 de ani, a suferit arsuri la nivelul mâinilor, însă aceasta a refuzat să mergă la spital.

Din primele date, se pare că incendiul a izbucnit atunci când nepoata femeii a vrut să aprindă focul în sobă cu niște lichide inflamabile.

Flăcările au cuprins rapid mai multe materiale din jur, iar incendiul s-a extins la nivelul acoperișului, fiind distruse de flăcări un hol și o bucătărie.

topul săptămânii