miercuri, octombrie 23, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Organizațiile PNL Alexandria și Roșiori de Vede dizolvate după alegerile locale

Partidul Național Liberal (PNL) din județul Teleorman a luat măsuri drastice în urma rezultatelor slabe obținute la alegerile locale recente. Organizațiile PNL din Alexandria și Roșiori de Vede au fost dizolvate, iar structura Biroului Politic Județean (BPJ) a fost reconfigurată pentru a reflecta noua realitate politică.

Deciziile au fost luate în cadrul unei ședințe a BPJ Teleorman, la începutul lunii, unde s-a analizat situația din fiecare localitate. Atât primarii nou-aleși, cât și cei realeși, au fost integrați în noua formulă a BPJ.

Liderii organizațiilor cu rezultate nesatisfăcătoare au fost nevoiți să facă un pas înapoi și să își asume responsabilitatea pentru eșecul în alegeri. Printre aceștia se numără Adelina Sfăt, președinta PNL Roșiori de Vede, și Haralambie Epure, președintele PNL Alexandria.

În ședința BPJ s-a hotărât ca interimatul conducerii PNL Roșiori de Vede să fie asigurat de Cornel Gogan, primarul ales al orașului Videle. În ceea ce privește organizația din Alexandria, conducerea interimară a fost preluată de deputatul Daniel Constantin, care este și președintele interimar al Filialei PNL Teleorman.

Prefectul județului, Vera Mitran, a fost numită în funcția de secretar general al PNL Teleorman, iar Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, a fost desemnat vicepreședinte al organizației județene.

Prin aceste schimbări, PNL Teleorman urmărește să se regrupeze și să se consolideze pentru viitoarele provocări politice, mizând pe lideri noi și pe o structură organizatorică revitalizată.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii