19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Patru cazuri noi de COVID-19 în Teleorman și un bărbat decedat

Alte patru cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, astfel că numărul total de cazuri înregistrate până vineri, 15 mai, a ajuns la 113, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Pentru ziua de joi, 14 mai, în dreptul județului Teleorman erau trecute 109 cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, la nivel național, până vineri, 15 mai, au fost confirmate 16.437 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Potrivit datelor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.370 au fost declarate vindecate și externate, în timp ce alte 1.056 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La nivelul județului Teleorman, până vineri, 15 mai, opt persoane și-au pierdut viața după ce au contractat noul coronavirus.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE