27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Patru cazuri noi de COVID-19 în Teleorman și un bărbat decedat

Alte patru cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, astfel că numărul total de cazuri înregistrate până vineri, 15 mai, a ajuns la 113, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Pentru ziua de joi, 14 mai, în dreptul județului Teleorman erau trecute 109 cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, la nivel național, până vineri, 15 mai, au fost confirmate 16.437 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Potrivit datelor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.370 au fost declarate vindecate și externate, în timp ce alte 1.056 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La nivelul județului Teleorman, până vineri, 15 mai, opt persoane și-au pierdut viața după ce au contractat noul coronavirus.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE