marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Pericol public: mort de beat și fără permis, prins la volanul mașinii

Un bărbat de 47 de ani, din Gălăteni, este cercetat de oamenii legii după ce a fost prins la volanul mașinii mort de beat și fără permis.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii l-au depistat în trafic pe acesta joi seară, pe raza localității de domiciliu, iar aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital încătușat de polițiștii din Gălăteni, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, la verificarea bazei de date, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând să fie propusă o soluție legală prin Parchet.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii