miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Peste 400 de solicitări la Ambulanță la sfârșit de săptămână – 5 copii răniți în accidente rutiere

416 solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 18–20 octombrie, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 84 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 35, au fost pentru dureri abdominale sau de spate. De asemenea, alte 31 de solicitări au fost, în perioada menționată, penru conflicte și agresiuni fizice.

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 34 de apeluri au fost pentru cefalee, în timp ce alte 26 de solicitări au fost pentru tuse și probleme respiratorii minore, iar 23 din totalul solicitărilor au fost în cazul de problem respiratorii severe.

De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, două persoane au încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește victimele rezultate din accidente rutiere, potrivit raportului SAJ Teleorman, 12 persoane, dintre care 5 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, 9 au fost transportate la spital după ce au primit primul ajutor la fața locului.

În intervalul menționat, pentru 7 persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre 7 bărbat, cu vârste cuprinse între58 și 87 de ani,  pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii