marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Polițista din Alexandria, spaima șoferilor drogați la volan. Zeci de pericole publice, trase pe dreapta

Alexandria pare să devină raiul drogaților la volan, zeci de tineri au fost prinși în ultima perioadă conducând sub influența substanțelor psihoactive.

Unii le combină și cu alcoolul, nu mai departe de zilele trecute o puștoaică de 20 de ani, și beată și drogată, făcând praf trei mașini în Alexandria, chiar în fața sediului poliției.

Simion S. R. agentă la poliția municipală, deși este la biroul de ordine publică, are la activ câteva zeci de constatări de șoferi drogați, ultimul fiind prins aseară – un puștan de 25 de ani din Poroschia, în timp ce se plimba nestingherit prin Alexandria, deși era sub influența substanțelor psihoactive.

CITETE SI: Trei tineri din județ, prinși cu droguri la intrare în Alexandria (VIDEO)

Mai exact, deși se află de doar câțiva ani pe străzile din Alexandria, la datorie, agenta Simion a reușit performanța să lase fără permis zeci de pericole publice, credem noi, evitând alte accidente grave pe care cei care se urcă beți și mai ales drogați la volan le pot provoca.

IPJ TELEORMAN:

„La data de 25 iulie a.c., ora 21.29 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Poroschia , județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent”,, transmite IPJ Teleorman.

topul săptămânii