luni, martie 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Polițiștii din Alexandria, umiliți de „șoferul” unui bolid de lux

În această după amiază, a fost circ în zona Parcului Vedea. Fiul unui celebru afacerist local, aflat la volanul unui bolid de lux, modificat special să scoată zgomote de explozie pe galerie de evacuare și-a bătut joc de un echipaj al poliției municipale Alexandria.

UPDATE: a fost identificat conducatorul auto care „și-a bătut taraba” de polițiștii din Alexandria. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 15 ani, din municipiul Roșiori de Vede.

Și-a etalat noul bolid pe lângă ei, apoi i-a ignorat când aceștia îi făceau semnale să oprească. Îi lasă să îl ajungă din urmă, apoi iar accelera, spre stupefacția trecătorilor și celorlalți participanți la trafic.

5 echipaje de poliție au plecat în urmărirea lui

După ce a considerat că bătaia de joc a fost suficientă, individul a demarat în trombă lăsând în urmă loganul poliției, circulând cu viteze amețitoare în traficul alexăndrinean, ieșind apoi din oraș pe drumul european 70, spre Rosiori de Vede. Degeaba au alergat polițiștii cu sirenele pornite după el, când bolidul prinde 200 la oră în câteva secunde, iar mașinile poliției abia ating suta. 

Cel mai probabil, posesorul din acte al bolidului de lux de peste 100.000 de euro se va alege cu o amendă de câteva sute de euro, căci așa prevede legea în acest caz .

COMUNICAT DE PRESA AL IPJ TELEORMAN: Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 4 februarie a.c., ora 15:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria-Biroul Rutier în timp ce se aflau în exercitare atribuțiilor de serviciu, în municipiul Alexandria au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto încălcase normele rutiere.

Conducătorul auto nu a respectat semnalul, moment în care s-a pornit în urmărirea acestiua, fără a se reuși oprirea lui.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 15 ani, din municipiul Roșiori de Vede, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii