0.1 C
Alexandria
joi, februarie 9, 2023

Pompier din Alexandria – acuzat că a vandalizat o mașină

Un pompier din Alexandria, este acuzat că a vandalizat o mașină. Acesta ar fi recurs la gest pentru a se răzbuna că o vecină a chemat poliția pentru că asculta muzică la maxim în miez de noapte și urla în casă.

Femeia ne-a declarat că a așteptat mai bine de o oră ca acesta să lase muzica mai încet și să nu mai țipe în casă, însă, după 11 noaptea, a fost la acesta la ușa, și a sunat. Pentru că zgomotele au continuat să răsune până spre miezul nopții, vecina a sunat la poliție.

Muzică a încetat, însă o ora mai târziu femeia a auzit alarma mașinii, însă a pus zgomotul pe seama câinilor comunitari. A două zi dimineață, surpriză:  Trei cauciucuri erau înțepate, tăiate cu cuțitul.

Poliția a preluat cazul în cercetare, și a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, urmând să fie vizionate camerele din zona și audiați martorii, un vecin din blocul de vis a vis fiind trezit de zgomote suspecte cu doar câteva secunde înainte ca alarma mașinii să pornească.


Ne întrebăm, dacă se va adeveri că pompierul este cel care a recurs la acest gest, câtă încredere să ai într-un om care la miezul nopții iese cu cuțitul pe stradă

Paul N

Reporter IMPACTnews24

Stiri, reportaje, anchete, dezvaluiri si informații din Teleorman

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE