28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Pompier din Alexandria – acuzat că a vandalizat o mașină

Un pompier din Alexandria, este acuzat că a vandalizat o mașină. Acesta ar fi recurs la gest pentru a se răzbuna că o vecină a chemat poliția pentru că asculta muzică la maxim în miez de noapte și urla în casă.

Femeia ne-a declarat că a așteptat mai bine de o oră ca acesta să lase muzica mai încet și să nu mai țipe în casă, însă, după 11 noaptea, a fost la acesta la ușa, și a sunat. Pentru că zgomotele au continuat să răsune până spre miezul nopții, vecina a sunat la poliție.

Muzică a încetat, însă o ora mai târziu femeia a auzit alarma mașinii, însă a pus zgomotul pe seama câinilor comunitari. A două zi dimineață, surpriză:  Trei cauciucuri erau înțepate, tăiate cu cuțitul.

Poliția a preluat cazul în cercetare, și a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, urmând să fie vizionate camerele din zona și audiați martorii, un vecin din blocul de vis a vis fiind trezit de zgomote suspecte cu doar câteva secunde înainte ca alarma mașinii să pornească.


Ne întrebăm, dacă se va adeveri că pompierul este cel care a recurs la acest gest, câtă încredere să ai într-un om care la miezul nopții iese cu cuțitul pe stradă

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE